Informatie over de reis.

Wil je meer informatie over wat we gaan doen, wie we gaan helpen, waar we verblijven en waar we naartoe gaan? Zie alle informatie hieronder.

Hoe gaan we helpen?

Alle manieren mogelijk.

Belangrijk om te weten is dat we samen naar de mogelijkheden zullen kijken. Jij bent deel van de oplossing door je eigen ideeën op tafel te leggen. Onze inzet in Ethiopië omvat een gevarieerde aanpak om een positieve impact te creëren. We nodigen deelnemers uit om oude spullen mee te nemen, wat een tastbare manier is om direct bij te dragen aan lokale behoeften. Daarnaast is kennisdeling een krachtig hulpmiddel dat we omarmen – door expertise te delen, versterken we de capaciteiten van de lokale gemeenschappen en helpen we hen op lange termijn vooruit.

Lesgeven is een belangrijk element van onze inzet. Het aanbieden van onze kennis draagt bij aan de groei en ontwikkeling van de gemeenschappen die we ondersteunen. Financiële bijdragen zijn een directe manier om te helpen. Donaties stellen ons in staat om rechtstreeks bij te dragen aan projecten en initiatieven die het welzijn van kinderen en moeders bevorderen.

Het kernpunt van onze inzet is het helpen van moeders. We streven ernaar om hen te empoweren, middelen te verschaffen en hen hoop te geven voor een betere toekomst. Door nauw samen te werken met lokale gemeenschappen en organisatie, hopen we een duurzame en positieve verandering teweeg te brengen in het leven van degenen die het het meest nodig hebben. Onze aanpak is gericht op het aanreiken van praktische oplossingen en kansen die de weg vrijmaken voor een betere toekomst.

Wie gaan we helpen?

Kinderen & Moeders

Onze inzet in Ethiopië richt zich met name op het helpen van kwetsbare groepen, waaronder kinderen en hun moeders. Door samen te werken met lokale gemeenschappen en organisatie, streven we ernaar om deze groepen te ondersteunen met educatieve kansen en sociale hulp. Onze reizigers en vrijwilligers hebben de mogelijkheid om direct bij te dragen aan het verbeteren van de levens van deze kinderen en moeders, en zo een tastbare en blijvende impact te maken op hun welzijn en toekomst in Ethiopië.

Wat zijn de reisbestemmingen?

Altijd iets nieuws.

Bij ons bepaal jij mede de koers van je reis door Ethiopië. Samen stellen we een reis samen die jouw nieuwsgierigheid prikkelt, waar hulp nodig is en je de kans geeft om de diversiteit van Ethiopië op jouw eigen manier te ontdekken. Tijdens onze reizen verblijven we op diverse locaties, wat afhankelijk is van de specifieke reisroute die we volgen. We kunnen verblijven in zowel Addis Abeba als Mekelle. Tijdens het uitstippelen van onze reis zullen we de mogelijkheden overzien.

Neem contact op!

We horen u graag!